dinsdag 24 november 2009

spinning for Paraguay

Spinning for Paraguay op 15/01/2010

spinning4


Weblogloopster Julie heeft 'n leuk initiatief op poten gezet:
En nu, dames en heren, kunnen we jullie met enige trots uitnodigen op de SPINNING FOR PARAGUAY die zal plaatsvinden op vrijdag 15/01/2010 om 19u30 in Okinawa in Aalter. Wat hebben we te bieden? 1,5u puur spinningplezier onder leiding van Berry.

Een uurtje "op 't gemak" want..... een aantal sport-leken hebben zich intussen al aangemeld (jawel beste mensen, u leest het goed, Maarten gaat méédoen! Komt dat zien), en dan nog een halfuurtje stevig doortrekken voor de ervaren spinners. Een stemmetje fluisterde in mijn oor dat er zelfs eventueel 2u zou kunnen worden gespind. Eventueel.

Nadien is er gelegenheid tot douchen en nakaarten aan de bar. Klein detail: aangezien ik twee dagen later weer wat kaarsjes mag uitblazen op een taart, zal ik het eerste rondje trakteren voor de aanwezigen.

Clipboard01De opbrengst van dit evenement gaat naar Paraguay.
Opbrengst?
Jawel... deelname is niet helemaal gratis. Er zijn 27 fietsjes beschikbaar in de zaal en die... gaan we per opbod aanbieden.
De startprijs is gezet op 5,00 EUR, en wie wil deelnemen kan bieden op een speciaal hiervoor door Maarten opgerichte site:http://bidforbike.runnerjules.com .
Het volstaat je even te registreren (gebruikersnaam en paswoord aanmaken) en dan kan je op een fiets bieden. Er zijn 27 verschillende plaatsen verspreid over 3 rijen. klik de fiets aan die je graag zou hebben, dan krijgje wat meer info (wie momenteel de hoogste bieder is en zo) en dan kan je rechts zelf een bod doen (per schijf van 1 EUR of meer EUR, maar geen eurocenten).

Op 31/12 wordt het bieden afgesloten en per fiets krijgt de hoogste bieder de plaats. Dit wordt heel snel bekend gemaakt zodat iedereen zeker weet dat hij een plaatsje heeft.
Kom dus afen toe eens kijken naar de site om te zien of je bod niet werd overtroffen door iemand anders!
Berry en ik hebben voor de hoogste bieder in 't algemeen ook nog een verrassing in petto, maar wat dat is.... blijft nog even een verrassing....

Laat het bieden beginnen!

Met dank aan Berry en Okinawa Aalter!

... Voilà 't staat al in m'n agenda Julie & Berry,

'k zal niet bieden op m'n fiets, de Bert&Ernie-bike mag Julie voor haar rekening nemen ;-)

1 opmerking:

  1. Op enkele huizen van mijn deur, dus ik heb al op een fietsje geboden

    BeantwoordenVerwijderen