vrijdag 22 september 2006

brandstoftoeslag


Een brief van Holland International.
Het eerste wat ik dacht: "meer uitleg met vertrekuren enz."

Betreft: wijziging brandstoftoeslag
Als gevolg van de sterk gestegen olieprijs zijn wij door de luchtvaartmaatschappij KLM geïnformeerd dat zij op intercontinentale trajecten een brandstoftoeslag van 26 euro per persoon per retour heffen.
Enz., enz., ...
Betalen dus...
De marathon in NYC zal dus echt een once-in-a-lifetime worden! Slik.
Hier is € 26,00 al 't een en 't ander 'waard'.
In NYC heb je er niet veel pinten voor! 't Is allemaal héél relatief dus.
Zolang de reis maar niet korter wordt, 't is nu al zo kort, dat ze duurder wordt lijkt me duidelijk...

1 opmerking:

  1. Ik zou voorstellen om in New York vooral niet té snel te gaan lopen. Zo kan je iets langer genieten !

    Toeslagen hier en toeslagen daar. Maar ik denk niet dat we ooit een 'afslag' zullen krijgen als de brandstofprijzen 'ooit' eens zullen dalen.

    Overigens zit het er dik in dat, de recente perikelen indachtig waar (zogezegd) explosieve vloeistoffen op vliegtuigen zouden worden gesmokkeld, het verboden zal worden om zelf nog een blikje of klein flesje frisdrank mee aan boord te nemen, waardoor je wel verplicht bent om aan boord iets te kopen (wil je niet sterven van de dorst). Kassa, kassa.

    Dit is het befaamde 'Herman Schuermanneke'. Ooit besliste hij, naar aanleiding van een heel banaal 'incident' waarbij enkele (lege) plastic flessen de lucht werden ingegooid op Rock Torhout, dat het voortaan verboden was blikjes, plastic flessen, e.d. op de festivalweide mee te nemen. Dit is waarschijnlijk de, voor hem, lucratiefste beslissing die hij ooit heeft genomen.

    BeantwoordenVerwijderen