donderdag 31 augustus 2006

89410

M'n startnummer voor de marathon: 89410.
Gevonden op de site van de ING New York City Marathon.

Zoek me niet tussen de Belgen, daar ik ingeschreven ben via Nederland staat bij City 'Sas Van Gent'.
Niet aan te doen, ik ga heus niet in 't oranje lopen (hopelijk ook niet in het rood), 't is maar een formaliteit!
Zoeken op 'Belgium' levert een aardige lijst lopers op, er staan enkele personen tussen die ik ken, al dan niet van de blogs die ze er op na houden.

Wat ik me afvraag is of er 50 Vlaamse en 50 Waalse lopers zijn, bij TQ3 zouden er slechts 50 nummers beschikbaar zijn, maar is dit voor België of enkel Vlaanderen?
Of zijn er nog mogelijkheden om je in te schrijven via België?

Deze morgen 18 km. gelopen naar en op de Finse piste.
Vertrokken om 6u22 en terug 2u12' later.
Zalig gelopen, bedoeling was gemiddelde hartslag rond de 130 te houden, 't werd 139. Nog een gevolg van afgelopen zondag?
Rond 7u10 heeft het even gedruppeld; na vorige donderdag vreesde ik al dat ook deze donderdagtraining in het water zou vallen, maar gelukkig was dit niet het geval.

Deze middag naar RSLab in Gent, de huidige schoenen laten nakijken en kijken voor nieuwe.
M'n Saucony Omni hebben me nu ongeveer 460,5 km. loopplezier verschaft en met de intense maanden in het vooruitzicht is het misschien aangewezen om al een paar ingelopen te hebben.
't Kan ook handig zijn mocht het regenweer aanhouden om steeds over een paar droge loopschoenen te beschikken.

4 opmerkingen:

 1. Ah, cool! Net de mijne opgezocht: 77923. Wel fijn, alle finale info begint stilletjesaan door te komen - zo merk je echt wel dat het dichbij komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi, net je blog gevonden via een reactie die je bij mij hebt achtergelaten (en zo komt de familie tot uitbreiding hé :-) ) ... ik wil je bij deze alle succes wensen in de voorbereiding van de NYC! Maar ik lees ook dat je misschien nog een wedstrijd gaat lopen 2 weken voor D-day ... ik zou je dit toch ten stelligste afraden: hou de laatste 2 weken voor het taperen en las geen trainingen meer in die je glycogeenvoorraad kunnen aantasten; een wedstrijd is dus al helemaal uit den boze!
  Doe verder zoals je bezeig bent en 't komt allemaal in orde!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En jij bent jaloers... deju, jij gaat naar NY, en ik maar naar Eindhoven...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Johan,
  Ik had vorige maandag een rottraining, twee dagen later liep alles van een leien dakje (of beter : op een betonnen brug). Succes en we zien elkaar in Eindhoven!

  BeantwoordenVerwijderen